top of page

BIO

Ciao Lucifer, indie pop duo band

Marnix en Willem gebruiken hun muziek al sinds de middelbare school om vrienden te maken. “Die vriendengroep is inmiddels wel een beetje uit de hand gelopen ja” lacht Willem. “We voelen ons niet te cool om een feelgood band te zijn, maar eigenlijk zingen we over hele persoonlijke dingen” zegt Marnix. “Als het eindresultaat is dat we mensen blij maken en kunnen laten dansen, dan is het wat ons betreft: mission accomplished.’’

De sfeer bij hun liveshows is als een soort uit de hand gelopen bruiloft waar iedereen met elkaar trouwt. “Een bezwete dame riep ooit in mijn oor dat onze show een endorfine-bom was, en dat klopt volgens mij behoorlijk” zegt Willem.

Hun album ‘Good News’ kende een obsessief opnameproces maar het resultaat is vrolijk en energiek. Pas als je beter gaat luisteren hoor je hoe ze hun demonen in de liedjes verweven hebben. Ze omschrijven in zonnige indie-popliedjes waar ze als mannen naartoe willen groeien. Willem: “Sterk en kwetsbaar, meevoelend en eigenzinnig, betrouwbaar en avontuurlijk. Allemaal tegelijk.” Marnix vult aan: “Onze grootste angst is Don Draper. We willen openlijk praten over onze emoties, dromen en behoeftes.”

Er valt veel te ontdekken op Good News: olie om de heupen los te gooien, stof om over na te denken en teksten om al bij de eerste keer mee te zingen.

bottom of page